1-op-4 training

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding bij het sporten, maar vind je personal training te kostbaar? Dan zijn onze 1 op 4 groepen wellicht iets voor jou.

Ik wil een keer proberen

Afwisselend en motiverendย 

Tijdens deze trainingen werken we in groepen van maximaal 4 personen. Aan de hand van jouw niveau en trainingsdoel bepalen we wat voor jou de beste aanpak is. Door samen te werken motiveer je elkaar, maar werk je tegelijkertijd aan je (eigen) persoonlijke, sportieve doel. Wij zorgen voor een afwisselende en motiverende training. De les duurt 45 minuten.

Onder de intensieve begeleiding van onze trainers ga jij aan de slag met jouw sportieve doel. Of je nu wilt afvallen, gespierder wilt worden of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten.

Hoe werkt het?

In het rooster staan 1 op 4 lessen ingepland. Met dit abonnement kun je jezelf inschrijven voor deze lessen. Het is dus mogelijk om dit tegelijkertijd met bekenden te doen. Je gaat dan elke week deelnemen aan een training onder begeleiding!

Ja, dat wil ik!
""Door een vriend werd ik enthousiast gemaakt om te komen sporten Bij Prins en vanaf minuut 1 voelde ik mij thuis! De persoonlijke aandacht en leuke gesprekken waardeer ik enorm. Maar belangrijker nog: door het 1 op 4 programma voel ik mij lichamelijk steeds beter en boek ik mooie resultaten!"" โ€” Gerard

Start je gratis proefweek

We snappen dat je voor dat je begint, het natuurlijk eerst even wilt proberen. Meld je aan voor een gratis proefweek en komt vrijblijvend een week lang onze 1-op-4 trainingen proberen.