Gratis een week lang proberen

Gewoon proberen. Dat is de beste manier om erachter te komen of sporten Bij Prins iets voor jouw is! Daarom kan iedereen bij ons eenmalig een gratis proefweek aanvragen.

Start je proefweek bij Prins

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op, om samen je proefweek vorm te geven.

“Door een vriend werd ik enthousiast gemaakt om te komen sporten Bij Prins en vanaf minuut 1 voelde ik mij thuis! De persoonlijke aandacht en leuke gesprekken waardeer ik enorm. Maar belangrijker nog: door het 1 op 4 programma voel ik mij lichamelijk steeds beter en boek ik mooie resultaten!”
Gerard
“Bij Prins krijg je goede begeleiding. Er zijn voldoende mogelijkheden en een gemoedelijke/goede sfeer onder alle leden. Er wordt niet gekeken naar wat je NIET kan, maar juist geholpen om fitter/sterker en beter te worden.”
Gerard
“Fijne en gezellige sportschool. Je wordt gehoord en geholpen waarbij jij wil. Of dit nou training is of voeding, de kennis is er. Ook wordt je goed gemotiveerd en uitgedaagd, maar er wordt ook veel gelachen!😃 Zeker een aanrader! Ook voor beginnende sporters.💪🏼”
Daniek Jansen
“Knusse sportschool met goede trainers. Zij weten je te motiveren en continu uit te dagen! Perfecte plek om op de goede manier te leren sporten met gewichten.”
Debora Ploeg
“Een hele fijne sportschool waarbij iedereen (indien gewenst) op maat wordt geholpen. Je bent hier geen ‘nummertje’ zoals je bij veel grote organisaties ziet. Een gezellige plek met motiverende trainers die je graag helpen om je doelen te behalen.”
Josephine

Wij zijn Bij Prins

We zijn in 2019 gestart met Bij Prins. Inmiddels bestaat Bij Prins uit een team passievolle en professionele trainers en hebben we al meer dan 200 sporters geholpen om zijn of haar persoonlijke doelstellingen te behalen op het gebied van fitness en leefstijl.

Meer over ons