Een personal trainer in je broekzak!

Wie wil dat nou niet?

Direct starten

Online coaching

Als je kiest voor onze online coaching, krijg jij je eigen coach in je broekzak. 24/7 aanspreekbaar via whatsapp, wekelijkse check in momenten en een duidelijk aanpak.

Alles wordt op maat gemaakt naar de doelen/verbeteringen die jij aangeeft op de manier die bij jou past. Dat is wat de online coaching zo effectief maakt. Sport jij Bij Prins of ga je Bij Prins sporten, dan krijg je zelfs nog korting op dit abonnement! Hoe fijn is dat!

Zo werkt dat

Door middel van een intake formulier leren we je een klein beetje kennen en kunnen we opmaken wat je doelen zijn. Aan de hand van de informatie uit je intake gaan we voor je aan de slag met gepersonaliseerde trainingen en voeding.

24/7

Altijd een coach in je broekzak, 24/7 aanspreekbaar via whatsapp en/of email.

Altijd antwoorden

Altijd snel antwoord op de vragen die je bezig houden, zodat je ze niet allemaal hoeft te onthouden en je snel door kan.

Schema op maat

Een op maat gemaakt schema, die goed vol te houden is en gemaakt is naar je eigen voorkeuren.

Duidelijke aanpak

Geen cheerleader als coach, maar iemand met een duidelijke aanpak. We willen tenslotte wel stappen in de goede richting maken.

Doelen halen

Behalen van je doelen/wensen binnen afzienbare tijd.

Kosten?

Starten met online coaching kan al voor €100,- per maand. Ben je al lid van Bij Prins? Dan geven we jou een passend aanbod. Plan snel een gesprek in en we bespreken de mogelijkheden!

Start nu

Start nu met online coaching

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.